Uitnodiging KVGN-debat: De energierevolutie

KVGN

Uitnodiging KVGN-debat: De energierevolutie

door KVGN
589 589 mensen hebben dit evenement bekeken.

Ik nodig u van harte uit voor het jaarlijkse debat van KVGN op 22 juni. Onder de noemer ‘De energierevolutie’ gaan we dit jaar in op de integratie van de verschillende systemen om te komen tot een duurzaam systeem, welke keuzes daarbij voorliggen en welke offers daarvoor moeten worden gebracht.

Prof. Dr. Gert Jan Kramer, verbonden aan de Universiteit Utrecht (Sustainable Energy Supply Systems) en aan het Copernicus Institute of Sustainable Development, leidt het onderwerp in. Daarna volgt een paneldiscussie met Rob van Tilburg (Natuur en Milieu), Paul Giesbertz (Energie-Nederland), Hans Warmenhoven (EBN/KVGN) en Gert Jan Kramer. Ook kunt u een bijdrage van de young professionals van KEK (Klimaat en Energie Koepel) verwachten. De presentatie is in handen van Marieke van der Werf en Marcel Hoenderdos.

Uiteraard gaan we voor een interactief evenement, waarbij we uw inbreng ook zeer op prijs stellen.

De bijeenkomst vindt plaats in Mariënhof Amersfoort, Kleine Haag 2. Inloop vanaf 15.00 uur. Start van het debat om 15.30 uur. Vanaf 16.45 serveren we een hapje en drankje.

Parkeren kan in Parkeergarage Koestraat, Grote Haag 2 (100 meter lopen). Vanaf station Amersfoort CS gaan meerdere bussen die nabij Mariënhof stoppen. Meer informatie.

Ik kijk ernaar uit u te verwelkomen en zie uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Jan Willem van Hoogstraten
Voorzitter KVGN

NB: deze bijeenkomst staat ook open voor niet-leden/relaties van KVGN

Event registration closed.
 

Datum en tijd

22-06-2022 @ 15:00 aan
22-06-2022 @ 17:30
 

Einddatum registratie

21-06-2022
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Twitter
LinkedIn
Blijf op de hoogte met KVGN